Energieverhalen

Gepubliceerd op 14 februari 2022 om 13:37

Toen wij ons gingen verdiepen in het ecologisch passiefbouw concept, merkten we dat hier in Nederland nog vrij weinig over bekend was. Jammer, want duurzaam is natuurlijk een 'hot item' . Dus, lang verhaal lekker kort; we begonnen deze blog met als doel ook anderen te interesseren voor een andere manier van bouwen.

Dat er belangstelling voor was merkten we al gauw aan het aantal lezers en de leuke reacties die we kregen.  Natuurlijk van familie en vrienden, maar ook van professionals die ons gingen volgen.

We vielen hierbij van het een in het ander toen ook de gemeente Assen interesse toonde in onze woning.  De wethouder kwam op bezoek, we waren te gast in het energiecafé en namen deel aan de duurzame huizen route.  Onlangs kwam hier een vervolg op, toen we meewerkten aan het project "Energieverhalen" .  Op weg naar een duurzaam Assen, verzamelde de gemeente verhalen van bewoners die al het nodige  aan verduurzaming van hun woning hebben gedaan. Al deze verhalen, en bijbehorende filmpjes zijn terug te vinden op de website van de gemeente Assen: https://www.assen.nl/energieverhalen

Al deze bekendheid hadden we natuurlijk niet verwachten toen we de eerste foto plaatsten, nu een jaar geleden. Maar wat is het leuk om bij te mogen bijdragen aan de bekendheid van duurzaam wonen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.